Η μεγάλη Ρόδος! - Δημήτρης Δραγάτης
Η μεγάλη Ρόδος! - Δημήτρης Δραγάτης
 
Μπάσκετ
 
G8 Πειρατικό – Dodekanisos seaways (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 15:04
dod peiratiko

Δείτε ένα video από το παιχνίδι Πειρατικό G8 - Dodekanisos Seaways –που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό9 γυμναστήριο της Ρόδου στο πλαίσιο της συνέχειας του ανδρικού τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΡ. Η ομάδα Dodekanisos επικράτησε με 56 – 49.

Περισσότερα...
   
Μοντέλα – Dodecanisos (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 09:35
dod montela2

Δείτε ένα video από το παιχνίδι που έδωσαν οι ομάδες Μοντέλα και Dodecanisos Seaways στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου στο πλαίσιο της συνέχειας του ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 61 – 57.

Περισσότερα...
   
Πανεπιστήμιο – Nike Rx (videos) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 13:57
panep nike2

Δείτε ένα video από το παιχνίδι του Πανεπιστημίου με την ομάδα Nik Rx που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου στο πλαίσιο της συνέχειας του ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ.

Περισσότερα...
   
Δικηγόροι – Νιοχώρι (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 15:18
nioxori dikigoroi

Δείτε ένα video από το παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου για το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στους Δικηγόρους και το Νιοχώρι όπου οι πρώτοι επικράτησαν με 65-54 και έκαναν ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Περισσότερα...
   
ECO Prime – Αστυνομία (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 15:11
eco astinomia

Δείτε ένα video από το παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου για το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα της ECO Prime και της Αστυνομίας. Οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν με 62 – 49

Περισσότερα...
   
Τ.Ε.Ε. – The Madders (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 15:04
tee maders2

Δείτε ένα video από το παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου για το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στην ομάδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου και των Madders. Το Τ.Ε.Ε. δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και επικράτησε με 56 – 31.

Περισσότερα...
   
Οικονομολόγοι – Νιοχώρι (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 20:17
oikono nioxori

Δείτε σε video ορισμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι των Οικονομολόγων με το Νιοχώρι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Διαγόρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο «ανοιχτό» τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΡ. Οι Οικονομολόγοι επικράτησαν με 61 – 51 και πέτυχαν έτσι την δεύτερη συνεχόμενη τους νίκη.

Περισσότερα...
   
Αστυνομία – Πανεπιστήμιο (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 15:33
astinomia panepistimio

Δείτε ένα video από το παιχνίδι της Αστυνομίας με το Πανεπιστήμιο που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου για την 2η αγωνιστική του «ανοιχτού» τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΡ. Η ομάδα της Αστυνομίας παίζοντας πιο ουσιαστικά, κατάφερε να κερδίσει δίκαια με 58 – 49.

Περισσότερα...
   
Οικονομoλόγοι – Δικηγόροι (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 15:16
oikono dikigoroi


Δείτε ένα video με το παιχνίδι ανάμεσα στους Οικονομολόγους καις τους Δικηγόρους το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου για την πρεμιέρα του «ανοιχτού» τουρνουά μπάσκετ. Οι Οικονομολόγοι κέρδισαν με 54 – 32.

Περισσότερα...
   
Το τρίποντο του Πολίτη (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Μπάσκετ
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 22:23
volas sout

Δείτε σε video το τρίποντο του αθλητή της Ελπίδας Βόλα που έκρινε την αναμέτρηση με τον Διαγόρα στο πλαίσιο του τοπικού ανδρικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων «σηκώθηκε» από τα 6.75μ. 3’’1 πριν από τέλος και έκανε το 66 – 69 υπέρ της ομάδας του ενώ η επίθεση που πήρε αμέσως μετά ο Παναγιωταράκος ήταν άστοχη.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο Άρθρο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο Άρθρο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 8