Η μεγάλη Ρόδος! - Δημήτρης Δραγάτης
Η μεγάλη Ρόδος! - Δημήτρης Δραγάτης
 
«Η πορεία μας είναι εντυπωσιακή!» PDF Εκτύπωση E-mail
Κατηγορία: Α' Δωδεκανήσου
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 17:26
Σχολιάστηκε 5 φορές.

staurou

Εντυπωσιακή χαρακτήρισε με δηλώσεις του στην έντυπη μορφή του news12 sports την πορεία του Διαγόρα στην Α΄ Κατηγορία, ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Σταύρου. Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων μίλησε και για κάποιες μετεγγραφικές περιπτώσεις που εξετάζονται από τη διοίκηση λέγοντας πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Αναλυτικά.
«Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας είναι εντυπωσιακή. Νομίζω πως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους έχουμε πετύχει ήδη 48 γκολ και έχουμε δεχθεί μόλις 1 τέρμα. Είμαστε το μεγάλο φαβορί και αυτό που κάνουμε είναι να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στην υπόθεση τίτλος.
Σχετικά με τις μετεγγραφικές περιπτώσεις που εξετάζονται από την ομάδα πρόσθεσε:
«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που εξετάζονται και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε να πούμε περισσότερα. Πάντως οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε να έρθουν είναι εκτός Ρόδου οι οποίοι θα έχουν την προοπτική να μείνουν στην ομάδα και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Κλείνοντας θέλω ναδώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο πάνω απ΄ όλα υγεία και ευτυχία».

Παναγιώτης Κεπέρης

artos


Σχολιάστηκε 5 φορές.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Ο επισκέπτης / χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο που αναρτά και δημοσιεύει.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση